HCL.HR

Steam Controller ipak dolazi tek iduće godine

Stjepan Fikter 28.05.2014.   •   2 komentara


Zbog testiranja, povratnih informacija i naposljetku uvođenja svih poboljšanja, Steamov kontroler na tržište dolazi tek iduće godine.

Iz redova Valvea stiže objava kako je Steam Controller odgođen za iduću godinu. Kontroler kao i prototip bežične verzije je trenutačno usred faze testiranja te Valveov Eric Hope kaže: “Dobivamo mnogo korisnih povratnih informacija, a to znači da ćemo moći napraviti sâm kontroler puno boljim. Naravno, to nas čini poprilično zaposlenima stvarajući sva ta poboljšanja. Realno, sada gledamo na 2015. godinu kao vrijeme izlaska.”

Na to nadodaje: “Očigledno, mi smo jednako željni kao i vi da dobijete Steam Machine u ruke. Ali naš najbitniji prioritet je da osiguramo kada ih dobijete, da ćete dobiti najbolji mogući doživljaj igranja. Nadam se da ćete biti strpljivi kao i mi do njihovog izlaska.”

Ovo poprilično jasno sugerira da će Steam “mašine” također biti odgođene za iduću godinu, ali treba sačekati službenu potvrdu Valvea.

Komentari (2)

  • departed1983

    28.05.2014 - 17:29

    Meni jedino nije jasno zasto nesto izmisljaju sa ovim dizajnom. Valjda je bitno kako ce taj kontroler "lezat" u ruci, a ne kako izgleda. Ovako gad ga pogledam odma vidim da je neudoban. Ne bih ga da mi ga dzaba daju.

  • wyzard

    28.05.2014 - 17:53

    Loše vijesti prestanite dolazit više.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?