HCL.HR

Steam kontroler dobio analognu palicu umjesto d-pada?

ToxarE 24.07.2014.   •   0 komentara   •   Tehnologija


Valveov Steam kontroler prema svemu sudeći ponovno je redizajniran te bi naposljetku uz dva trackpada trebao imati i klasičnu analognu palicu.

Nova beta verzija Steam klijenta donijela je sa sobom i sliku novog dizajna Steam kontrolera. Za sada nije potvrđeno radi li se o konceptualnom redizajnu ili o gotovoj stvari, ali šanse su da je Valve još jednom izmijenio jedan aspekt svog kontrolera za PC igre. Ovoga puta navodno je nestao klasični d-pad na donjoj lijevoj strani, a umjesto njega „izrasla“ je analogna palica.

Mnogi će se složiti da je to pametno, gotovo kompromisno rješenje za Steam kontroler, s obzirom da bi analogna palica trebala ponuditi alternativu za igrače sklonije poznatim metodama kontroliranja. Iako se mora priznati da kontroler s dizajnerske strane sada izgleda još čudnije nego prije. Sjetimo se, kontroler je prvotno trebao imati središnji touchscreen, a zatim mu je dodano osam tipki s prednje strane.

Je li uvrštavanje analogne palice korak do završetka Steam kontrola koji bi u prodaju trebao krenuti negdje tijekom iduće godine, trebali bismo doznati na GamesComu idućeg mjeseca gdje će Valve demonstrirati dotični kontroler.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?