HCL.HR

Stigao Age of Wonders 3 gameplay video

Stjepan Fikter 27.03.2013.   •   9 komentara


Triumph Studios objavio je gameplay video za nadolazeći Age of Wonders 3 u kojem nam jedan od developera objašnjava Theocrat klasu te otkriva kakve mogućnosti imamo u borbama.

S Game Developers Conferencea stiže nam prvi Age of Wonders 3 gameplay video koji nam prikazuje kako igra izgleda u pre-alpha fazi. Glavnu ulogu u ovome gameplay prikazu ima Theocrat klasa, koja je nešto poput svećenika čiji je zadak inspirirati ljude na odlazak u sveti rat protiv neprijatelja.

Video također prikazuje što će nas očekivati na strateškoj mapi, poput bolesti biljaka koja može smanjivati prihode i činiti stanovništvo nesretnim. Za kraj je ostavljena borba na poteze, imamo priliku vidjeti kako izgleda upotreba magija i koje bonuse dobivamo ako napadnemo neprijatelja s leđa.

Age of Wonders 3 je i dalje planiran za ovu jesen, ali Triumph je otkrio kako mogućnost da igra bude odgođena i za ranu 2014. godinu ako bude trebala dodatno poliranje.

Komentari (9)

  • shadowsc3

    27.03.2013 - 18:06

    Čini se jako dobrim, recimo nešto kao King Arthur igra samo umjesto Total War bitki ovakve po potezima, odlično 😀

  • JaBitiTarzan

    27.03.2013 - 18:54

    Da li je ova igra financirana putem kickstartera?

  • ac_dac

    27.03.2013 - 22:42

    Može li netko objasniti kakav je to serijal (jer očigledno postoji dugo vremena) jer ja za ovo prvi put čujem(a odigrao sam dosta strategija)….

    • TheOFFman

      @ac_dac, 02.04.2013 - 10:55

      Nesto kao Heroes of Might and Magic

  • snowblind

    27.03.2013 - 23:03

    Fantasy turn based strategy. Najbolje ti je pogledati gameplay ili otići na wikipediu da se informiraš. Ja nisam igrao prijašnje nastavke pa ti ne mogu napisati nešto pametno.

  • l)oolvl

    27.03.2013 - 23:36

    čarobno; užitak za gledati u pre-alpha fazi, a kako li će tek biti kad izađe…

  • MII2o

    28.03.2013 - 00:26

    Dosta podsjeća na Heroese.
    Borba mi se čini prebrutalna!

  • luckyluciano610

    28.03.2013 - 15:04

    Oh,man,kad se sjetim prvog Age of Wondersa…to su bila vremena.Igrao sam ju davno i meni je osobno vrlo draga igra i jedna od najboljih turn based strategija (izuzev Total War serijala).Imala je predobru glazbu,neke elemente RPG-a…ma,mogao bih cijeli traktat o njoj napisat.Ne znam,možda je to samo nostalgija,ali ja ju definitivno preporučam onima koji vole generalno old-school igre(Age of Wonders je izašao sada već davne 2000.godine).It's an oldie,but goldie.Što se tiče ovog novog,izgleda prilično dobro,imam dobar feeling.Drži se formule originala,sa nekim dobrodošlim promjenama i upgradeovima.Samo se nadam da će glazbu opet skladat Michiel van den Bos,lik koji je također zaslužan za glazbu prvog Deus Exa i Unreal Tournamenta(sve redom klasici,sa nezaboravnom glazbom).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?