HCL.HR

Stigao je FarmVille 2

Renato Pedišić 06.09.2012.   •   1 komentara


Krave, svinje i žitarice u trodimenzionalnom prostoru, a poticaja od vlade nigdje nema? Pa kakva je to farma!? To je Zyngin FarmVille 2!

Dosadilo vam je igrati igre nabijene akcijom koje imaju solidnu priču i izazivaju igrača da koristi dobar dio moždanih stanica? Onda je rješenje za vas novi Zyngin farmerski simulator – FarmVille 2! Tako je, od danas je nastavak najpopularnije Facebook igre svih vremena dostupan na toj društvenoj mreži i na online servisu tvrtke proizvođača – Zynga Online.

Uz standardno trošenje miša na obrađivanje virtualnog polja ili mužnju digitalnih krava u FarmVilleu 2 očekuju vas i mnogi noviteti poput izrade oruđa, parenja životinja (već znamo par entuzijasta koji će u tome sigurno uživati) te pozivanja prijatelja da rade na vašem polju za određenu naknadu.

Simultano s izlaskom igre, na internet je pušten promotivni trailer koji vam točno pokazuje kako se radio te kako u akciji izgleda FarmVille 2, od kojega očekujemo hrpu spama po virtualnim zidovima diljem Facebooka.

Komentari (1)

  • PavleC

    08.09.2012 - 00:51

    Kuku ocu, kuku majci…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?