HCL.HR

Stigao novi Khan Wars, besplatno ga zaigraj na HCL-u i pokupi 100 zlatnika bonusa

Igor Belan 23.04.2015.   •   3 komentara


Na ovim prostorima popularna online igra Khan Wars dobila je novu verziju, a ako ju ovih dana zaigrate na HCL-u dobit ćete 100 zlatnika bonusa potpuno besplatno.

Ako tražite besplatnu online igru uz koju će vrijeme proći brže i koja se može igrati na PC-u i mobilnom uređaju, evo dobre prilike da počnete igrati Khan Wars. Ova srednjovjekovna strateška igra podosta je popularna na ovim prostorima, a mi vam već neko vrijeme omogućavamo da ju uz brzinsku registraciju zaigrate preko HCL-a, na adresi khanwars.hcl.hr.

Sada je prava prilika da ju zaigrate jer svi koji se registriraju za igru od danas do 03.05. dobivaju 100 zlatnika bonusa. Naravno, to vrijedi samo za registraciju preko khanwars.hcl.hr.

Ovu akciju za nove igrače smo pokrenuli u suradnji s razvojnim studijom XS Software jer je upravo danas stigao veliki update u Khan Wars koji je cijelu igru bolje optimizirao za mobilne uređaje te predstavio pregledniju i atraktivniju mapu svijeta.

Iako se može igrati i na Engleskom, igra je inače u potpunosti lokalizirana na hrvatski, srpski i bosanski jezik, a nacije koje u igri možete voditi također su s ovih prostora – tu su Slovenci, Crnogorci, Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Makedonci itd.

Neke od drugih novosti uključuju i nove rudnike te plaćeničke kampove koji će se pojavljivati oko vaših gradova – njih ćete moći ih napasti i opljačkati, odnosno popraviti kada ih netko drugi napadne. Logično, u rudnicima ćete dobivati bonuse u obliku resursa, a u plaćeničkim kampovima moći ćete stvarati vojsku. Novost je i nova građevina nazvana Streljana uz koju dolazi novi set misija koji će vas dovesti do nekih nadogradnji važnih za vašu vojsku.

Komentari (3)

  • Vailent

    24.04.2015 - 02:46

    Najbolja igra na svijetu bojla od GTA 5

    • edviiN

      @Vailent, 24.04.2015 - 05:09

      Nemoj sada pretjerivat 🙂
      Igra je dobra ali bolja od GTA V nikad hahah 😀

    • Vailent

      @Vailent, 24.04.2015 - 16:02

      hh 😀 ma zezam se,ne volim ovakve igre xD jedino ogame valja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?