HCL.HR

Stigao prvi gameplay prikaz za XCOM 2

Stjepan Fikter 16.06.2015.   •   1 komentara


Kao da obični vazemaljci što su nam Zemlju zauzeli nisu dosta, sada su tu još i alienske zmije s puškama. Da, ovo je i dalje XCOM.

Početkom mjeseca, svjedočili smo najavi XCOM-a 2 kojeg Firaxis Games priprema kao PC ekskluzivu. Budući da je E3 sajam odlično mjesto za prikazivanje novoga sadržaja, XCOM 2 se također ukazao s gameplay prikazom jednog drugačijeg svijeta u kojemu Advent, odnosno alienska vlada ima glavnu riječ.

Budući da su uloge zamijenjene, ljudi su sada preuzeli ulogu napadača, a upravo gameplay video demonstrira kako će izgledati borba između XCOM-a i nepoželjne invazijske sile. Osim uspješno izvedenog dvostrukog Overwatcha, tu je i zmija s puškom koja nije baš imuna na mačetu, a možemo vidjeti i hakiranje te korištenje strojnica u našu korist. XCOM 2 stiže ovog studenog s proceduralnom generacijom bojišta i još boljom podrškom za modove uz nove klase, taktike, mobilnu bazu i više.

Budući da smo počašćeni podužim gameplay prikazom u kojemu developeri dodatno objašnjavaju što se događa na bojištu, nećemo vam baš sve otkriti, nego vas puštamo da pogledate video.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    17.06.2015 - 08:23

    Zanima me jedinica koja će bit kontra berserkera i mechova,

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?