HCL.HR

Stigla i naša Crysis 3 recenzija

Igor Belan 16.03.2013.   •   HCL objave


Prophet je spreman jednom zauvijek zaustaviti invaziju izvanzemaljaca u najatraktivnijem settingu Crysis serijala. No vrijedi li igra vašeg novca?

Odlučili smo si uzeti malo vremena s ovom recenzijom. Ne zato što smatramo da igra nije bitna, već upravo zato što mislimo da je. Na kraju krajeva naše ishitreno mišljenje o igri izbačeno preuranjeno samo zato da bi se držalo nekakvog rasporeda, nikome ne bi koristilo. Recenzija koja vas čeka ispod linka ispod nije preduga, ali ni prekratka, a sadrži sve što morate znati o igri zajedno s našim mišljenjem o svemu tome. I da, to uključuje i multiplayer – element za koji smo primijetili da ga često zaboravljate kada komentirate novi Crysis na našem forumu. Nismo sigurni je li to zbog toga što neki od vas idu piratskim putevima pri nabavljanju igara ili čisto do toga što Crysis kao serijal doživaljvate kao singleplayer iskustvo.

Bilo kako bilo, mi smatramo da je multiplayer bitan. Toliko bitan da je poseban recenzent radio samo na recenziji upravo tog dijela igre. Na kraju krajeva, singleplayer iskustvo je prekratko da igru kupujete samo zbog njega. Znate već što vam je činiti – pratite link i javite nam što mislite o Crysisu 3 u komentarima.

RECENZIJA: Crysis 3 Ovo je samo vijest o novoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o novom Crysisu i našoj recenziji igre, očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?