HCL.HR

Stigla i recenzija Shadowrun Returnsa

ToxarE 15.08.2013.   •   HCL objave


Nakon što smo vam pokazali kako igra izgleda i malo ju prokomentirali u gameplay komentar videu, evo i naše pune recenzije velike Kickstarter uspješnice – Shadowrun Retrurnsa.

“Shadowrun Returns kvalitetan je povratak u zaboravljeni serijal koji još jednom dokazuje da megalomanske prezentacijske mogućnosti nisu jedini način da se zaintrigira i zadrži interes igrača.”

Riječi su to kojima naš Vjeran započinje svoju upravo objavljenu recenziju Shadowrun Returnsa, Kickstarter uspješnice koju vam je nedavno pokazao i prokomentirao kroz gameplay video. Iz videa se dalo pročitati da mu je mišljenje o igri pozitivno, no sad kad je igru završio od početka do kraja, vrijeme je za konačnu presudu. Pratite link ispod, pročitajte Vjernove misli o novom Shadowrunu i javite nam što vi mislite o igri.

RECENZIJA: Shadowrun Returns Ovo je samo obavijest o upravo objavljenoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o Shadowrun Returnsu očekujemo vidjeti ispod same recenzije. Ne zaboravite ostaviti i ocjenu!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?