HCL.HR

Stiže Angry Birds board game

Duje Kozomara 08.01.2011.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Mattel, najveća svjetska tvornica igračaka radi na Angry Birds board gameu (igri na ploči), koji se čini kao poprilično autentična kopija adiktivne igre koju ne možemo prestati igrati na svojim smartphoneovima…

Znate, Angry Birds jedna je užasno adiktivna igra. Toliko adiktivna da je autor ove vijesti igrao u višestrukim prilikama kada je trebao raditi nešto korisnije. Moglo bi se reći da je najzanimljivije igrati na smartphoneu, poradi mogućnosti igranja na faksu, kavi, u zubara, ili pak kod mesara… Igra je do sada downloadana preko 50 milijuna puta, a na CES-u je otkrivena izuzetno zanimljiva vijest vezana upravo uz nju. Naime, Mattel, najveća svjetska tvornica igračaka radi na Angry Birds board gameu (igri na ploči), koji se čini kao poprilično autentična kopija: igrači će izvlačiti karte koje opisuju kako trebaju poslagati strukturu zaklona i svinja. Nakon što to učine, na red dolazi gađanje svinja pticama iz male praćke. Dakako, riječ je o malim plastičnim figuricama, koje uvelike podsjećaju na likove iz igre.

Board game izlazi ovog svibnja u Americi, a koštati će 15 dolara. Istina, ovu verziju nećemo baš moći nositi i igrati posvuda, ali moramo priznati da bi voljeli probati zaigrati je… Tko zna, možda se pojavi i na našem tržištu?

Komentari (3)

  • CroDruid

    08.01.2011 - 17:12

    🙂
    Dečki fakat imaju smisla za biznis!
    Ono, ne bi se čudil da uskoro bude kakav frižider sa slikama licenciranim iz Angry Birdsa!

  • krizo96

    08.01.2011 - 17:17

    Sljedeće: Mesnica – Angry Birds

  • Dragster

    09.01.2011 - 11:25

    ebay će raditi…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?