HCL.HR

Stiže nam Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Renato Pedišić 05.03.2013.   •   9 komentara


Nindža kornjače se vraćaju na gaming scenu s novom igrom koja je prvi u nizu plodova novog partnerstva između Activisiona i Nickelodeona.

Leonardo, Donatello, Michelangelo i Raphael nisu samo imena umjetnika iz razdoblja renesanse, već s njima ime dijele i naše najdraže kornjače koje se bore protiv kriminala u New Yorku.

Upravo ćemo to ponovo raditi s Nindža kornjačama u novoj igri koja je proizvod partnerstva Activisiona i Nickelodeona, a koja će biti download naslov za PC, PSN i XBLA te će nositi ime Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows.

Igru razvija Red Fly Studio poznat po portu Star Wars: The Force Unleasheda 2 na Wii, a za ciljani datum izlaska određeno je ljeto tekuće godine. Kako igra trenutno izgleda možete vidjeti u njenom prvom traileru.

Nove informacije navode kako je Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows samo prvi u nizu od tri igre koje će proizaći iz partnerstva Activisiona i Nickelodeona, a za sad nije poznato hoće li sve pripadati TMNT franšizi. Činjenica je da je licenca za igre s popularnim kornjačama do sad bila u rukama Ubisofta, ali ne znamo gdje i kad je ljubav između njih i Nickelodeona pukla.

Bilo kako bilo, mi se novom naslovu s Nindža kornjačama izrazito radujemo. A vi? Nabavljate?

Komentari (9)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?