HCL.HR

Stiže nam Wild Run, prva ekspanzija za The Crew

Gregor Stojev 16.06.2015.   •   1 komentara


Ako ste već digli ruke od relativnog šupljeg The Crewa, nova ekspanzija možda bi vas mogla potaknuti da mu ponudite još jednu priliku.

Ubisoftov The Crew imao je puno potencijala, no igra koju smo dobili bila je puna problema, plitkog gameplaya i ispraznog svijeta. Iako su neke sitnice u međuvremenu riješili s nekoliko patcheva, primjerice PvP, ostatak Amerike još uvijek je prazan s malo zanimljivog sadržaja.

No Ubisoft je prije par sati na svojoj E3 konferenciji najavio ekspanziju naziva Wild Run za koju tvrdi kako će grafički promijeniti cijelu igru i upotpuniti svijet novim zanimljivostima. Osim novih festivala koji će se nalaziti po cijeloj Americi, bit će tu i novih vozila i specova, pa ćete tako sjesti za volan dragstera, driftera, monster truckova, pa čak i motora.

Novi mod utrke zvan The Summit pružat će posebne zadatke i utrke svakoj vrsti vozila u kojima ćete se natjecati za nove i rijetke nagrade. Da biste igrali Wild Run ekspanziju morat ćete već posjedovati originalni The Crew, ali igrači bez ekspanzije moći će i dalje igrati protiv onih koji ju imaju. The Crew Wild Run izlazi ove godine 17.11. za PC, PS4 i XBO.

Komentari (1)

  • Gamer159753

    23.06.2015 - 09:26

    Ne razumijem zasto je ovo PEGI 12

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?