HCL.HR

Stiže nova Mortal Kombat live action serija

Stjepan Fikter 23.10.2014.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Iako Warner Bros. trenutačno nema naziv za novu live action seriju u Mortal Kombat univerzumu, ono što je poznato odnosi se na postavu likova gdje će se uz staru gardu pojaviti i neki novi koji stižu s posljednjom igrom.

Izdavač Warner Bros. objavio je kako će producirati novu live action seriju smještenu u Mortal Kombat univerzum te da će ista biti povezana s nadolazećim Mortal Kombatom X. Iako je trenutačno bez naziva i datuma početka emitiranja, otkriveno je da će za produkciju bit će zadužen Blue Ribbon Content te da će se unutar serije pojaviti stari likovi uz novu generaciju boraca.

Izgleda da Warner Bros. želi što više ljudi uvući u ovaj borilački univerzum jer osim nove serije, ranije ovog mjeseca najavljen je i Mortal Kombat X strip. Osmišljavanje radnje koja će se odvijati prije događaja u igri pripast će Shawn Kittelsenu, a za crteže će se pobrinuti Dexter Soya dok će izrada naslovnica pripasti Ivenu Relsu.

Prvi broj stripa očekuje se u siječnju iduće godine, a svaki broj će se prvo pojaviti u digitalnom obliku. Za one koji su zaboravili, Mortal Kombat X igramo od 14. travnja iduće godine na PC-ju, PlayStationu 3 i 4 te Xboxu 360 i One.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?