HCL.HR

Što se dogodilo s End of Nationsom?

ToxarE 03.03.2014.   •   1 komentara


Obećavajući MMO RTS End of Nations nakon promjene developera prošle godine potonuo je u zaborav, no Trion navodi kako je igra do daljnjega samo stavljena po strani.

Prethodne tri godine razvojni tim Petroglyph najavljivao je svoj End of Nations kao obećavajući MMO RTS, no u međuvremenu nitko nije dočekao njegov izlazak, iako se igra približila konačnoj beta verziji. Petroglyph Games spustio se na niske grane nizom otpuštanja, a to je krajem 2012. značilo da je izdavač Trion prebacio razvoj igre u studio Trion worlds. Prošle godine zatvoren je i Trionov studio u San Diegu te je razvoj ovog nesretnog projekta ponovno prebačen na novi tim. Od kolovoza prošle godine o igri službeno nije bilo niti riječi.

Ovih dana, međutim, Trion je odlučio raščistiti situaciju te je potvrdio kako je razvoj igre prekinut i stavljen na čekanje do daljnjega:

„Kao što smo obavijestili EON zajednicu, interni razvoj End of Nationsa stavljen je na čekanjem krajem 2013. dok mi evaluiramo potencijalne smjerove za dalje. Trenutno smo fokusirali svoju energiju i kreativnost na Rift, Defiance, Trove, ArcheAge i neke nove projekte koje ćemo otkriti uskoro.“ – stoji u službenom priopćenju Triona.

Dakle, ako čekate uzbudljivi MOBA RTS naslov End of Nations za sada prekrižite. Ako vas pak zanima kako je spomenuta igra trebala izgledati, provjerite sljedeći video.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    04.03.2014 - 10:46

    futuristički RTS-ovi ne uspjevaju baš u zadnje vrime, prvo generals, sad i ovo, šteta, petroglyph su izradili odlične igre ka Star wars empire at war i universe at war

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?