HCL.HR

Street Fighter V neće imati sto različitih izdanja

Zoran Žalac 20.07.2015.   •   0 komentara


Street Fighter V prihvatit će moderan pristup igre kao servisa, a ne samog proizvoda. Samim time, imat će besplatne DLC sadržaje, ali i samo jedno izdanje bez Super Duper Ultra Arcade epiteta.

Street Fighter V okrenut će se kako vjetar puše – baš kao i Microsoftov Killer Instinct vodit će se „sezonskim“ pristupom i jednim dijelom biti besplatan. Doduše, morat ćete ga kupiti, ali Capcom vam obećava da ćete to učiniti samo jednom jer igra neće imati preko nekoliko izdanja kao što je to imao SF4.

Naime, SF5 će u početnom stanju imati nešto manje sadržaja nego što biste očekivali, ali će postupno dobivati ažuriranja, nadogradnje i proširenja u obliku dodatnih boraca. Ipak, značajna stvar u tome bit će što će se sav DLC sadržaj moći dobiti besplatno. Točnije – igranjem igre. Za one koji nemaju vremena za otključavanje postojat će opcija da isti sadržaj plate kako bi ga dobili odmah.

Po izlasku igre možemo očekivati 16 igrivih boraca, među kojima i četiri potpuno nova. Jedan od njih je i Necalli – vjerojatno najčupaviji lik koji se pojavio u serijalu. Njegovo predstavljanje pogledajte u donjem videu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?