HCL.HR

Street Fighter X Tekken dobiva 12 novih likova

Renato Pedišić 08.07.2012.   •   2 komentara


Nadolazeći DLC za Capcomovu tučnjavu donosi zbilja zavidan broj novih boraca iz oba serijala te patch koji će donijeti promjene u balansu.

Ukoliko ste pratili vijesti o Street Fighter X Tekkenu znate da se oko ovog DLC-a digla ogromna prašina još i prije nego što je najavljen. Capcom je postao meta negativnih komentara kada je otrkiveno da ovaj DLC tehnički zapravo nije dodatan, već se njegov sadržaj, koji treba platiti, nalazi zaključan na igrinom disku. Zbog samostalnog otključavanja ovog sadržaja prije vremena, Capcom je banirao masu hakera i zbog svoje pohlepe navukao bijes igraće zajednice.

U nadi da su gameri pozaboravljali sve afere koje se vrte oko njihove tvrtke, Capcom planira izdati ovaj DLC za Street Fighter X Tekken krajem tekućeg mjeseca, a uz njega nam daje i patch koji će izbalansirati igru. Od novih likova vidjet ćemo Street Fighterove borce: Blanku, Codyja, Dudleyja, Elenu, Guya i Sakuru dok nas s Tekkenove strane očekuju: Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie Monteiro, Jack-X, Lars Alexandersson i Lei Wulong.

Planirani izlazak ovog DLC-a je 31. srpnja za PlayStation 3 i Xbox 360 po cijeni od 20 dolara, odnosno 1600 Microsoft Pointsa. Kada izađe, sadržaj ovoga DLC-a će se već nalaziti ugrađen u PlayStation Vita verziji igre, a kako možete povezati vaš PS3 s Vitom, sadržaj će biti moguće potpuno besplatno prebaciti i na PS3.

Komentari (2)

  • grgoljblaster

    09.07.2012 - 09:19

    Dati 20$ ili ubaciti fajl od 10kB na hard disk? Hmmmm….

  • SonOfOsiris

    10.07.2012 - 16:19

    koja gamad

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?