HCL.HR

Street Racer DLC za Sleeping Dogs dobio datum izlaska

Igor Belan 12.10.2012.   •   5 komentara


Square Enix je objavio kako novi DLC stiže za svega četiri dana, a osim novih utrka i motora, sada znamo i da donosi odjeću koja može odbiti pokoji metak.

‘Street Racer’ DLC za Sleeping Dogs najavljen je još prošlog mjeseca, zajedno s nizom drugih “preuzimabilnih sadržaja” (to je inače naš izraz, razmišljamo da ga počnemo koristiti za stalno, službena skraćenica je PMS), no sve do sada nismo znali kada će se točno pojaviti na tržištu.

Square Enix službeno je objavio kako paket novog sadržaja za ovu kvalitetnu sandbox igru izlazi 16. listopada, dakle za svega četiri dana, i to u izdanju za X360, PS3 i PC putem Steama. Kao što mu samo ime otkriva, ovaj ‘PMS’ će dodati tri nove utrke na “zemlji i moru”, kao i novi motor te odjeću koja će protagonista bolje štititi od metaka i nesreća. DLC, odnosno PMS, trebao bi koštati 3.99$ u Americi te vjerojatno sličan iznos u Eurima ovdje kod nas.

Komentari (5)

  • Black op

    12.10.2012 - 17:27

    Mogli bi prvo popraviti problem sa onim bijelim ekranom i silnim crashovanjima…

  • Dishonored

    12.10.2012 - 18:09

    To se trazi!

  • Captain Crash

    12.10.2012 - 20:39

    neznam za vas ali meni je igra radila kako treba.I ja mislim da su ovi DLC ovi zasad bespotrebni,jer su najavili i mission DLC koji ce produzit pricu i ja mislim da je to ono sta se trazi pa onda mogu te Pack DLC ove izdavat.

  • goldfinger

    13.10.2012 - 07:21

    I meni je sve u igri štimalo,a ovo forsiranje dlc-ova mi luđački ide na k.Totalno bezveze…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?