HCL.HR

Strider izlazi ovoga mjeseca

ToxarE 06.02.2014.   •   2 komentara


Capcom je objavio datum izlaska svog akcijskog platformera pod nazivom Strider. Igra na PC i konzole stare i nove generacije, pomalo iznenađujuće, stiže već za dva tjedna.

Capcomov reboot Strider serijala, na kojemu radi razvojni tim Double Helix, stiže nam još ovoga mjeseca. Akcijski platformer jednostavno nazvan Strider pojavit će se 18. veljače na PS3 i PS4 konzolama, te dan kasnije u verzijama za X360, XBO te PC. Sve verzije bit će distribuirane u digitalnom izdanju po cijeni od 15 dolara.

Povodom otkrivanja datuma izlaska, Capcom je najavio da će novi Strider osim glavne kampanje imati još i dva specijalizirana Challenge moda. Beacon Run je tipični speed-run prelazak igre u kojemu je cilj što brže sasjeći što više neprijatelja i završiti level. Survival mod je tipični mod preživljavanja u kojemu u valovima dolaze sve jači neprijatelji sa specifičnim naoružanjem.

Prelaženjem ovih modova bit će moguće otključati različite kostime za protagonista Hiryua. Igra će u slučaju oba spomenuta moda, kao i za glavnu kampanju, imati podršku za mrežne ljestvice na kojima će igrači uspoređivati svoje rezultate.

Inače, zanimljivo je spomenuti da će razvojnom timu Double Helix Games Strider biti zadnja igra koju rade kao nezavisni tim. Naime, studio je jučer kupila tvrtka Amazon. Zašto Amazon, pitate se? Pa, ista tvrtka odnedavno je zagrizla za ideju Android konzole te se očekuje kako će istu, zajedno s igrama iz vlastite produkcije, predstaviti i izbaciti na tržište još ove godine.

Komentari (2)

  • Disc0

    06.02.2014 - 18:43

    Trailer izgleda odlicno, i onaj nastavako sto je bio na ps1 mi je bio odlican.
    Nadam se da ce ovo biti dobro!

  • mokrEE

    07.02.2014 - 21:56

    mark of ninja samo zajebaniji : )

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?