HCL.HR

Strike Suit Zero: Director’s Cut video pokazuje kako igra radi na PS4

Renato Pedišić 10.03.2014.   •   0 komentara


Strike Suit Zero: Director’s Cut stiže na PS4, a novi gameplay video prikazuje kako igra izgleda kao next gen naslov. Ovo izdanje također dolazi na Xbox One, ali i na PC na kojemu smo SSZ igrali još prošle godine.

Kada smo početkom prošle godine zaigrali Kickstarter uspješnicu Strike Suit Zero malo je reći da smo ostali razočarani, a naše se razočarenje nužno odrazilo u recenziji. No, u nadi kako se mlade developere iz Born Ready Gamesa može naučiti stvar-dvije, polažemo nade u nešto bolje Director’s Cut izdanje ove svemirske pucačine.

Ono izlazi za PlayStation 4 i Xbox One tijekom ovoga mjeseca, a nešto kasnije bi se trebalo pojaviti i na PC-ju. Po cijeni od 19 eura igrači će u ovom poboljšanom izdanju moći uživati u restrukturiranoj kampanji, novim modelima brodova, poboljšanim teksturama i osvjetljenju te u dva nova Strike Suitsa – Marauder i Raptor. Director’s Cut također sadrži jednu dodatnu kampanju nazvanu Heroes of the Fleet.

Je li godina dodatnog razvoja dovoljna da Born Ready Games pripremi igru za next gen i ponovni izlazak za PC? Za sad ne znamo, ali vidjet ćemo, a dok to ne provjerimo gledat ćemo u naslovu spomenuti video koji prikazuje sve najbitnije elemente Strike Suit Zeroa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?