HCL.HR

Strike Vector, Unreal Tournament u oblacima, dobio beta trailer

Stjepan Fikter 21.12.2013.   •   3 komentara


Ragequit Corporation objavio je beta trailer u kojem pozivaju sve igrače zainteresirane za zračno ubijanje da se prijave za testiranje igre.

Indie developeri Ragequit Corporation pripremili su beta trailer za svoj PC prvijenac. Unutar njihovog studija kuha se Strike Vector, igra koja bi se najlakše mogla opisati kao Unreal Tournament ili Quake u oblacima, gdje se umjesto ljudi iz prvog i trećeg lica kontroliraju letjelice po imenu Vector. Budući da radi o letjelicama, igra će omogućavati transformiranje iz Jet u Hover mod i obrnuto. Jet mod omogućava postizanje velikih brzina te presretanje protivnika i brzo izbjegavanje raketa, dok se u Hover modu može precizno izbjegavati paljbu u bliskoj borbi. Naravno, tu će biti i različiti modovi za igranje među kojima će se naći i klasici poput Deathmatcha, Team Deathmatcha, Team Dominationa i Capture the Flaga.

Letjelice, odnosno Vectori će se moći opremati oružjem i perkovima, što će omogućavati različite stilove igranja unutar osam industrijskih sci-fi arena, a bit će omogućeno i vizualno uređivanje vlastitog broda. Developeri su također najavili da će se igra proširivati kroz besplatni sadržaj i da neće biti nikakvih mikro plaćanja ili premium verzija. Zainteresirani se mogu prijaviti za betu putem maila na [email protected], dok će otvorena beta biti dostupna u siječnju iduće godine.

Komentari (3)

  • davke00

    21.12.2013 - 21:46

    Zanimljivo, a kad ce (ako uopce bude) unboxing ps4 [3, neki pogledi na hardver i softver .

  • josa52

    23.12.2013 - 11:36

    jel se iko prijavio na betu,..ja za replay dobio .mime format email,..nemogu ga otvorit

  • ThePirat

    @adycro, 29.12.2013 - 12:23

    Jesam se ja prijavio,dodje ti mail sa slikom i pise ti da si prosao i da dobijas pocetkom januara key 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?