HCL.HR

Stronghold Crusader 2 treba 100 tisuća eura

Renato Pedišić 01.09.2013.   •   4 komentara


Kako bi uspješno ugledao svjetlo dana, Fireflyev Stronghold Crusader 2 treba 100 tisuća eura koje namjerava prikupiti putem pomalo zaboravljenog crowdfunding servisa Gambitious.

Firefly Studios je objavio kako bez dodatnih 100 tisuća eura njihov Stronghold Crusader 2 neće moći u zadovoljavajućem stanju ugledati svjetlo dana. Ako se taj iznos prikupi, to će omogućiti Fireflyu da postane sam svoj izdavač što neposredno omogućava dodatno vrijeme za izradu i poliranje igre kako bi u konačnici bila što bolja. Crusader 2 se trenutno nalazi u alpha fazi izrade, a potreban novac tvorci igre žele prikupiti putem Gambitiousa.

Gambitious je crowdfunding servis o kojemu smo pisali prije nešto manje od godinu dana, a u periodu od tad do danas zapravo i nismo čuli ništa relevantno o tom servisu. Ne znamo koliko je to dobra opcija za Firefly, ali očito je da između njih i Gambitiousa postoji nekakav ugovor, budući da je financiranje njihova Stronghold Crusadera 2 bilo najavljeno odmah po lansiranju Gambitiousa.

Bilo kako bilo, od traženih 100 tisuća eura za sada je prikupljeno 12 432 eura, a do isteka vremena potrebnog za donacije ostalo je još 27 dana. Video koji bi vas trebao potaknuti na doniranje pogledajte u nastavku.

Komentari (4)

  • armin221186

    01.09.2013 - 15:43

    mozda bolje da su preko kickstartera …

  • Darth Revan

    01.09.2013 - 16:26

    Samo se nadam da ce biti dostojan nasljednik originala. A sudeci po onome sto sam do sada vidio moglo bi ispasti dobro.

  • prc12

    01.09.2013 - 16:38

    Stronghold Crusader je bio najbolji… sve poslije njega je smeće… stronghold 2 je bio katastrofa… st 3 je trebao milijun patcheva… zaista se nadam da neće zasrat s ovime…

  • stru?njak

    01.09.2013 - 16:58

    dobra slika hahah, jadna popularnost… meni se čini da će ovaj novi stronghold crusader 2 biti bezveze, previše plastično izgleda, u stilu one dvice i trice, i čini mi se da će opet biti crnilo sa strane mape, što mi se gadi… imam osjećaj kao da igram negje u nekoj kutiji a ne u pravom okolišu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?