HCL.HR

Sudbina je učinila svoje, Destiny 2 službeno potvrđen

Juraj Bevandić 28.03.2017.   •   10 komentara


Nakon mjeseci špekulacija promotivni materijali koji su nedavno procurili na internet natjerali su Bungie da službeno potvrdi Destiny 2 putem Twitter profila.

Destiny 2 najava

Ne moramo se praviti kao da nismo znali da nam ovo dolazi; o nastakvu Destinyja se već duže vremena priča, a prošlog tjedna su procurili promotivni materijali koji su nam natuknuli da bi se igra mogla zvati Destiny 2. Pazite sada ovo, držite se za stolice jer je Bungie službeno potvrdio glasine i najavio igru te se ona zove – Destiny 2.

Znate one majice s natpisima “…nešto, nešto i sve što sam dobio je ova glupa majica”? E pa Bungie nam je praktički poklonio jednu takvu i to digitalno objavivši na službenom Twitter profilu igre sliku koju vidite u naslovu članka. Znate da bismo inače koristili neke druge materijale za naslov i onda ubacili sliku u sam članak, ali nažalost nemamo drugih materijala.

Osim informacija koje smo već pokrili u prethodnim povezanim člancima poput toga da nećemo moći prebaciti likove iz prve igre u nastavak, dvojka će vjerojatno izaći i za PC za razliku od jedinice, a beta testiranje moglo bi na neki način biti ograničeno na PS4. Očekuje se da će Destiny 2 izaći u devetom mjesecu, ali službenu potvrdu još čekamo, a nadamo se da će doći s nešto konkretnih informacija i materijala.

Komentari (10)

  • RapthorPechina

    28.03.2017 - 11:36

    Toooo! Samo je šteta da svoje guardiane i svu lvl 400 opremu neću moči prebaciti u destiny 2. Hype train je sve veči

    • bojanum

      @RapthorPechina, 28.03.2017 - 12:12

      Steta sto nisam imao priliku doci na lvl400, ma niti na lvl2 kada smo mi na PC-u bili zakinuti ali sada uskacem na taj hype train ako je istina da izlazi za PC jeaaaaaaa, konacnoooo….

  • closingtime

    28.03.2017 - 14:17

    Baš me zanima hoće li singleplayer bit što bolji. BTW, COD: WW2 također potvrđen (iako ne službeno).

  • L3gi0naR

    28.03.2017 - 14:20

    Zakasnio sam sa prvom Destiny igrom jer sam općenito i jako kasnije kupio “next-gen” konzolu tek krajem 2015 god.Možda kupim sad ovaj Destiny 2.

    • RapthorPechina

      @L3gi0naR, 28.03.2017 - 16:09

      Ne brini ! Destiny će biti više orijentiran k novim igračima nego destiny veteranima!

  • Dragan[MKD]

    28.03.2017 - 17:18

    A steta Destiny, nakon Halo serijal koji je prakticki definirao zanr online pucacinja na konzolama, bio pravi nastavak u tom pravcu. Da je ostao na konzolama bio bi nesto posebno, ovako samo jos jedan FPS u nizu, jednostavno izgubio je taj sarm silovanje analozi u MP vode.

  • l)oolvl

    28.03.2017 - 18:53

    mislim da je glupo što izdaju nastavak igre koja je zapravo MMO, to bi bilo slično kao kad bi Blizzard izbacio WoW 2… trebali su samo derati po ekspanzijama i nadograđivati bazu igrača

  • Sackboy

    29.03.2017 - 17:13

    Ja sam odigrao destiny original kada je tek izašao i igra je bila dosadna i bez veze. Naknadno sam čuo da su ekspanzije super ali nakon tako lošeg početka nisam se uspio prisiliti da ih kupim i počnem ponovo.

  • baDarmageddoN

    29.03.2017 - 19:10

    Napravio sam za tu igru preorder od 750kn (prve dvije ekspanzije su bile uključene) i ne žalim niti jedne lipe. Grind u toj igri je toliko savršeno pogođen za moj ukus da sam jednostavno uživao u lootingu, napucavanju, traženju novih oružja i inih stvari a tek Raidovi?! Ljudi moji, takve stvari nema mnogo igara kao što su ti raidovi. Igraš GTA ili koju god igru i kada netko od igrača odustane možeš se j… jer se sve prekine makar bio na milimetar do kraja misije (heista, setupa…) ali ovdje ne. Igra ti daje šansu da i kada svi suborci odustanu imaš opciju da pokušaš dovršiti to što si započeo i takve stvari cijenim. koliko sam samo raidova znao sam završiti jer su drugi igrači odustali. Napucavanje, grafika, vizualni stil, različitost (vizualna najviše) neprijatelja, oružje, MP komponenta- definitivno jedna od najboljih igara koje sam igrao na playstationu a da nije ekskluziva. Destiny 2 će samo biti bolji a studio koji je iza te igre zna kako se radi SF FPS/TPS i to su i dokazali. Je da je takva igra imala nekih problema na početku ali vrlo zanemarivih i samo picajzle su našle razlog da odustanu od nečeg ovako dobrog. Destiny 2? Vjerojatno nabavljam, ovisi o lisnici jer ove godine dolazi mnogo igara koje bi htio ali Andromeda me naučila da i kada čovjek sa pravom očekuje savršenu igru može dobiti nešto daleko gore tako da ono, treba biti spreman i na to.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?