HCL.HR

Najočekivaniji blockbuster godine Suicide Squad od danas u kinima

sponzorirani članak 03.08.2016.


Od danas u hrvatskim kinima pogledajte borbu lošeg protiv zla u dugoočekivanom blockbusteru Suicide Squad koji regrutira super zlikovce DC univerzuma za tajni zadatak preopasan za obične snage sigurnosti.

suicide-squad

Suicide Squad iliti Odred Otpisanih kako se film naziva u Hrvatskoj, slovi za najočekivaniji blockbuster godine, a za one manje upućene (ako takvih uopće ima) valja reći kako se radi o skupini jedinstvenih, super zlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, a regrutirani su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller. Sve se naravno odvija u univerzumu DC stripova, gdje obitava i svima dobro poznati Batman.

Pod nazivom Odred Otpisanih ova ekipa super zlikovaca kreće u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja im je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice. U glavnim ulogama našli su se Will Smith, dva puta nominiran za nagradu Oscar, kao Deadshot, Joel Kinnaman kao Rick Flagg, Jai Courtney kao Captain Boomerang, Margot Robbie kao Harley Quinn, Cara Delevingne je Enchantress, Jared Leto, dobitnik nagrade Oscar u ulozi Jokera te mnogi drugi.

suicide-squad-2

Suicide Squad možete pogledati od danas u IMAX 3D, 4DX, RealD 3D i 2D formatima.

Svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine svoje ulaznice mogu kupiti već danas u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr).

Označeno sa: ,

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?