HCL.HR

Suncem okupana avantura Sunset ima prvi trailer

Zoran Žalac 17.02.2015.   •   2 komentara


Obećavajuća avantura Sunset dobila je svoj prvi video prikaz koji nam ukazuje da posao čistačice u burnom okružju može voditi prema kvalitetnoj filozofiji.

Prošle godine dvočlani belgijski indie developer Tale of Tales najavio je interesantnu avanturu Sunset u kojoj ćemo preuzeti ulogu čistačice, ali ne da bismo samo čistili stanove već da bismo kroz velike prašne prozore gledali kako se vani odvija revolucija. Igra je u međuvremenu imala uspješnu kampanju na Kickstarteru te je sada punom parom u razvoju. Kako taj razvoj napreduje možemo vidjeti na prvom traileru koji nam je od danas dostupan.

Kao što se u gore priloženom videu može uočiti, glavnu ulogu u avanturi zvanoj Sunset imat će Angela Burnes, čistačica koja u fikcionalnom južnoameričko gradu 70-ih godina svjedoči revoluciji kroz interijer luksuznog stana čiji je vlasnik izravno ili neizravno povezan s istom revolucijom. Developeri navode kako će ovo biti avantura drugačije vrste u kojoj nećemo izigravati heroja za vrijeme revolucije, ali ćemo se morati snalaziti kako znamo u okružju gdje se stvari događaju mimo naše volje.

Sunset je u planu za PC, Mac i Linux platforme, a ako ne bude odgoda igramo ga ovoga proljeća.

Komentari (2)

  • delight353

    17.02.2015 - 16:53

    Hm… Ovo mi izgleda ko igra za web browser, ili da je napravljena na prijelazu iz 90ih u 00te… Sve super s tim indie naslovima, ali mislim da ima previše "smeća" vani… Samo moje mišjenje…

  • goldfinger

    17.02.2015 - 20:07

    Ludo & nezaboravno….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?