HCL.HR

Sunless Skies dolazi na PC Gamer Weekender

Filip Galeković 27.12.2016.   •   3 komentara


Nastavak Sunless Sea će biti jedna od igara čiji će detalji biti prezentirani na nadolazećem PC Gamer eventu, a developeri planiraju objasniti kako će to nebesa ostati bez zvijezda.

Sunless Skies dolazi

PC Gamer Weekender je godišnji sastanak developera željnih predstavljanja svojih projekata široj javnosti te će se isti održati krajem drugog mjeseca u Londonu. Jedna od brojnih igara koje će biti promovirane na ovom događaju jest nadolazeći Sunless Skies od proizvođača tajnovitog Sunless Sea kojem se naš Juraj čudio u recenziji.

Tako će se vođe kreativnog tima iza ovog projekta Paul Arendt, Christ Gardiner i Liam Welton naći na pozornici kako bi podjelili neke detalje o stvaranju nastavka. “Zvijezde umiru,” piše na službenoj stranici Sunless Skies, “one su izumitelji, suci i provoditelji zakona svemira, ali traje revolucija te zvijezde bivaju ubijenima.”

Kao što možete i sami zaključiti, Sunless Skies će se odvijati negdje visoko u nebesima iznad našeg malog plavog planeta, što je sušta suprotnost prijašnjoj igri ovog developera. Pretpostavlja se da će se većina gameplay mehanika na ovaj ili onaj način prenijeti iz Sunless Sea, ali mi se nadamo da imaju svježih ideja i igra neće biti samo kopirana u svemir.

Osim Sunless Skies čiji su developer Failbetter Games, na PC Gamer Weekender eventu će se također pojaviti Bandai Namco i Sega, što znači da će potegnuti velike naslove poput Dawn of War 3 i Tekken 7, kao i Halo Wars 2 te Sniper Ghost Warrior 3.

Komentari (3)

  • SemirTheChosen

    27.12.2016 - 21:21

    Sunless Sea je bas onakav kakvog ga je Jure recenzirao! Odlican Indie naslov i od Sunless Skies ne ocekujem nista manje! Sto se ostalih naslova od Bandai Namco-a i Sege tice i tu nas ceka poslastica jer jedan Tekken 7 debitant na PC-u,Sniper Ghost Warrior 3 te Halo Wars 2 itekako potpaljuju PC Gamer Weekender! Greatness Awaits! 🙂

    • Juraj Bevandić

      @SemirTheChosen, 28.12.2016 - 14:11

      Jedna kritika koju nisam mogao primijetiti dok sam igrao Sunless Sea za recenziju je da ipak treba malo previše vremena da se krene s igrom kako treba. Svako toliko mi dođe gušt da ju opet igram i više puta sam kretao ispočetka. Ima to nešto posebno privlačno u njoj, ali u većini slučajeva sam prebrzo odustao jer je sam početak dovoljno dugačak i dovoljno sličan svaki puta da nemam toliko volje. Zato se nadam da će Sunless Skies malo začiniti stvari i to bi moglo biti jako zanimljivo.

  • goldfinger

    29.12.2016 - 20:13

    Dobar je bio Sunless Sea,ali ga nikako nisam uspio završiti…Počinjao sam više puta i na kraju odustao,jer je stvarno teška u 3 p.m.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?