HCL.HR

Suosnivač Sledgehammera uzrujan je zbog procurenog Call of Duty: Advanced Warfare sadržaja

Stjepan Fikter 27.10.2014.   •   6 komentara


Iako je tajni killstreak trebao ostati tajna do izlaska igre, na Twichu je osvanuo gameplay stream koji otkriva o čemu se radi uz prikaz mogućnosti uključivanja “Paintball” efekta.

Glen Schofield, suosnivač Sledgehammer Gamesa koji nam sljedećeg mjeseca predstavljaju svoj Call of Duty: Advanced Warfare, oglasio se putem Twittera o otkrivanju nenajavljenih detalja prije službenog izlaska igre. Kaže: “Trebalo nam je tri godine da napravimo igru. Držali smo je u tajnosti za fanove i ukradena je te procurena tjedan prije. To je bezveze. Stvarno šteta. Puno hvala.”

Jedan od pratitelja na Twitteru sugerirao je kako su igrači željni novih informacija, na što Schofield odgovara: “Shvaćam, ali krađa i objavljivanje nije odgovor. To je velika stvar za nas jer otkrivanje tijekom igranja je dio zabave. Bit će sve dobro, samo kažem.”

Prije nego pročitate o čemu se točno radi, naglasit ćemo da idući redovi teksta spadaju pod spoiler, stoga nemojte reći kako vas nismo upozorili. Naime, jučer je igrač iza nadimka Anfuny29 na Twitchu prikazao stream u kojem se vidjela DNA bomba – Gunstreak za kojeg je potrebno eliminirati 30 protivnika u jednom životu, što sugerira da se bomba neće tako često koristiti.

Nakon aktivacije, cijeli protivnički tim bit će ubijen, a posljedica će se vidjeti u obliku zelene izmaglice koja će se pojaviti na bojištu. Osim bombe, prikazana je i opcija uključivanja odnosno isključivanja Paintball efekta, kao i sve kamuflaže za oružja. Video je naravno uklonjen, no sada znate kako će vas igra nagraditi za uspješno igranje.

Komentari (6)

  • Apocalypse4987

    28.10.2014 - 06:16

    Neka popije apaurin, zapali kubanku, popije koje pivo, rješi žensku, pusti dobru muziku… a ne bit uzrujan na internetu.

  • Gamer051

    28.10.2014 - 14:09

    Good call.

  • BANANCO

    28.10.2014 - 15:26

    …i opet ga necu kupiti 😀

  • Matija2111

    28.10.2014 - 16:42

    3 godine im trebalo da smisle isti najjaci streak kao i u svakom ostalom codu uz dodavanjemalo boja i magle….daj koje mlacenje love na sranju isuse boze

  • snooker

    28.10.2014 - 18:03

    Ovaj glupi killstreak je samo pridonio da u igru dođe više čitera koji se onda preseravaju s istim kad ga dobiju…

  • mokrEE

    28.10.2014 - 22:36

    ovaj novi cod sve mi vise baca na Titanfall.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?