HCL.HR

Super Mario službeno u Minecraftu

Igor Belan 09.05.2016.   •   5 komentara


Nintendo, Mojang i Microsoft udružili su snage kako bi svijet i likove Super Maria i službeno ubacili u svjetski virtualni fenomen zvan Minecraft.

super-mario-minecraft

Super Mario kao jedan od najpoznatijih likova u svijetu videoigara već se pojavio u Minecraftu kroz razne projekte samih igrača, no kasnije ovog mjeseca Nintendo će u suradnji s Microsoftom i Mojangom ubaciti u Minecraft dašak Super Mario svijeta i službeno. Dakle, Nintendo i konzolaški mu konkurent Microsoft rade zajedno na projektu – u kakvom poremećenom svijetu živimo. Strašno nešto.

Šalu na stranu, riječ je o potpuno besplatnom tematskom ažuriranju za Minecraft Wii U Edition koje će izaći 18.05. pod nazivom Super Mario Mash Up Pack, a koje u igru osim kockastog Super Maria, Luigija i ostalih poznatijih likova iz njihova univerzuma, donosi i neprijatelje poput Hammer Bros.-a i Dry Bonesa što će u igri stvarati probleme na sličan način kao Creeperi i zombiji. Igrači Minecrafta na Wii U mogu očekivati ukupno 40 novih skinova uključujući i one nalik na Princess Peach, Bowsera, Waria i ostalu ekipu. Ažuriranje također donosi novi Super Mario svijet u Minecraft te novi set tekstura inspiriran Super Mario naslovima poput Super Mario World, Super Mario 64 i Super Mario Sunshine.

Dio paketa je i neodoljiva Super Mario glazba (15 jedinstvenih glazbenih uradaka), a u Super Mario stilu bit će prerađene čak i teksture itema pa ćete moći raditi svoje lokacije u Mario stilu. Kako će to sve izgledati provjerite putem trailera ispod – ukratko, izgleda kao da je ponovno 1996. godina.

Komentari (5)

  • Dom3gaming

    09.05.2016 - 19:21

    Izgleda OK, steton neman Wii U.

  • DocFails

    09.05.2016 - 19:49

    pa dobro i nisu lose uradili

  • DjoleCrazy

    09.05.2016 - 20:17

    Meni je ovo kao modovan Minecraft sa Super Mario Teksturom…

  • Darac Parac

    09.05.2016 - 22:12

    Minecraft i super Mario.Dobra ideja ali mi se nesviđa

  • Sackboy

    11.05.2016 - 16:29

    Da ste napisali u naslovu da je za wii U ne bi se niti trudio čitati… baš se pitam da li ovo interesira više od 10 ljudi sa prostora cijele bivše juge.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?