HCL.HR

Sutra Počinje Logitech Christmas event!

Ivor Ivošević 25.12.2015.   •   0 komentara   •   Esport


Sutra počinje Logitech Christmas event i vremena da se prijavite je sve manje. A za nedjelju smo za vas pripremili poseban stream pun zabave i iznenađenja!

HCL_BANNER_ADRIA_CHRISTMAS_NEWS

Prijavi se na turnir

Kao što ste već imali priliku pročitati, ovaj vikend smo u suradnji s Logitechom za vas pripremili nešto posebno. Igrate li Hearthstone, League of Legends ili Counter-Strike: GO, ovim putem vas pozivamo da se prijavite na jedan od naših kupova i osvojite Logitech G700s gaming miš! Sva tri kupa počinju već sutra, u subotu 26.12. i igraju se 1 vs 1. Ako želite osigurati svoj nastup, krajnje je vrijeme da skočite na stranice ESL Adria i prijavite se za kup!

Hearthstone turnir počinje u 13:00, a sve informacije možete pronaći ovdje.

League of Legends 1on1 turnir kreće u 14:00 i o njemu više saznajte na ovom linku.

I za kraj Counter-Strike: GO kup će krenuti u 15:00, a sve vezano uz njega možete pročitati ovdje.

Pogledajte live stream u nedjelju

Za nedjelju smo pripremili do sad najveći live stream kako bismo ispratili polufinalne i finalne mečeve sva tri turnira. Osim našeg Zvonimira koji će se javljati iz studija u Splitu, za vrijeme streama pridružit će mu se i još nekoliko komentatora i sukomentatora, uključujući našeg Igora Belana, Miloša Sainovića Sa1ne i ostalih. Osim najzanimljivijih nekoliko mečeva iz sve tri igre, za vas smo pripremili i svakakva iznenađenja. Ne propustite priliku osvojiti CS:GO igru i nekoliko skinova, League of Legends nagradica…

Stream kreće u nedjelju 27.12. u 15 sati na kanalu ESL_Adria. Prva igra na rasporedu bit će Hearthstone, iza kojeg oko 16:30 ide LoL, dok za kraj spremamo CS:GO koji kreće oko 18:00. Sve pozivamo da nam se pridruže za vrijeme cijelog streama. Popričajte s našim komentatorima, budite spremni za giveaway u svakom trenutku i pogledajte najbolje mečeve turnira uživo!

Vidimo se u nedjelju u 15:00 na www.twitch.tv/esl_adria

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?