HCL.HR

Sutra počinje naš 30. LoL Adria Open, prijavite svoj tim na vrijeme

Igor Belan 15.01.2016.   •   0 komentara


Prošli tjedan oborili smo rekord u prijavama za naše tjedne League of Legends online turnire na ESL-u, a nadamo se da će slična situacija biti i ove subote. Nagrada je spremna – prijavite svoj tim.

lol-adria-open

Prošli tjedan oboren je rekord prijavljenih timova u našim LoL Adria Open kupovima – prijašnji rekord od 32 prijavljena tima srušen je s brojkom od ukupno 38 prijavljenih! Drago nam vidjeti sve veći broj igrača na našim kupovima na ESL-u, sljedeći cilj nam je doći i do te magične brojke od 64 tima po kupu.

Također, čestitamo timu ESL Banda na osvojenom zadnjem mjesečnom finalu u prošloj godini. Cijelu tablicu mjesečnog finala pogledajte ovdje.

Okrugli, 30. po redu LoL Adria Open turnir se igra u ovu subotu od 14 sati sa već dobro poznatih 250€ Riot Pointsa u nagradnom fondu za prva četiri mjesta. Gdje se možete prijaviti za to natjecanje? Samo pratite link ispod.

INFO I PRIJAVA: LoL Adria Open #30

Cijelu stvar uživo ćemo prenositi na našem ESL Adria Twitch kanalu gdje će vas edukativnim komentarima zabavljati već dobro vam poznati bivši pro igrač LoL-a, Sa1na.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?