HCL.HR

Sutra se igra Go4LoL Balkans #19 – prijavite se!

Igor Belan 24.04.2015.   •   0 komentara


Okupite svoj LoL tim i zaigrajte protiv ostalih ekipa iz regije u novom Go4LoL Balkans kupu koji opet nagrađuje s 250 eura u Riot Pointsima.

Jučer smo vam kroz magiju videa pokazali kako je prošao Go4LoL Balkans #18 iliti naš treći ovomjesečni League of Legends kup za igrače iz cijele regije.

Danas vas podsjećamo da je već sutra na rasporedu sljedeći Go4LoL Balkans turnir, onaj pod rednim brojem 19, u kojemu mogu sudjelovati timovi i igrači iz sljedećih zemalja: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija i Srbija, i to samo oni koji igraju na EUNE serveru.

Prijave na kup su vrlo jednostavne – samo morate kliknuti ovdje, malo proučiti pravila i zatim kliknuti na “prijavite se” link pri dnu. Osim nagrada u Riot Pointsima, najbolji timovi iz ovog četvrtog po redu kupa za 4. mjesec otići će i u veliko finale 4. mjeseca gdje će dobiti priliku osvojiti još jednu dozu Riot Pointsa i pokazati ostalim timovima iz regije tko je najbolji.

Kup počinje sutra u točno 14 sati, a prijave će biti otvorene sve do 13 i 30, za sve vas koji volite čekati zadnji tren (što vam inače nije baš pametno).

GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?