HCL.HR

Sve je spremno za novi LoL Adria Open, prijavite svoj tim!

Igor Belan 12.11.2015.   •   0 komentara


Igrači LoL-a iz cijele regije, osjećajte se službeno pozvanima na još jedan LoL Adria Open kup koji se održava u standardno vrijeme ove subote. Borite se za 250€ uz prijenos uživo na Twitchu.

Naši League of Legends Adria Open turniri nastavljaju se i ove subote s drugim kupom za 11. mjesec. Novi kup kreće u standardno vrijeme, odnosno u 14 sati, a prijaviti svoj tim još uvijek stignete na stranici kupa.

Cijeli turnir popratiti će opet prijenos uživo uz već vam dobro poznatog komentatora, bivšeg pro igrača Sa1nu koji će ovaj put prijenos obaviti putem vlastitog Twitch kanala. Ako se ne mislite natjecati, svakako barem popratite turnir putem Twitcha – prijenos prvih mečeva kreće u 14 sati, a Sa1na će, kao i inače na svom kanalu, komentirati na engleskom.

Prijaviti se standardno mogu svi igrači, odnosno timovi iz cijele ESL Adria regije, a nagrada opet iznosi 250€ u Riot Pointsima. Najbolja dva tima na predstojećem kupu također će osvojiti prolaz u finale 11. mjeseca gdje će imati još jednu šansu za osvajanje istog nagradnog fonda i laskave titule najboljeg tima 11. mjeseca.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?