HCL.HR

Swarm je vani, a novim trailerom cilja na sadističku djecu

Igor Belan 23.03.2011.   •   1 komentara


Novi naslov Hothead Gamesa, Swarm, od danas je vani, a kako bi proslavili igrin izlazak, šalju nam recenzentski kod i novi, vrlo sadistički nastrojen trailer.

Kako bi proslavili današnji izlazak svoje nove igre Swarm, studio Hothead Games priredio je još jedan, posebno sadistički trailer za igru. Za neupućene, riječ je o naslovu za PSN i XBL u kojemu odjednom upravljate sa do 50 malih, neustrašivih i nadasve tupavih Swarmita i vodite ih u često suicidalne bitke za više dobro. U igri ćemo skakati, gurati, bacati i slagati Swarmite jedne na druge, ali ponajviše gubiti udove i živote tih istih Swarmita kroz razne levele prepune zamki. Unikatan, brz i brutalan gameplay trebao bi osigurati visok replay value igre, kažu developeri, a govore li istinu ili je u pitanju markatinški mambo-jumbo, mi ćemo provjeriti još danas kada nam stiže naš recenzentski kod od Ignition Entertainementa, igrina izdavača.

Dakle naša recenzija Swarma stiže uskoro, a do tada pogledajte novi trailer prožet dječjim veseljem i ponajviše čistim sadizmom.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?