HCL.HR

Switch će dobiti posebni Street Fighter 2 s perspektivom iz prvog lica

Juraj Bevandić 14.02.2017.   •   6 komentara


Nintendo je pronašao načina da unese života u preradu prerade dvadeset i šest godina stare igre, pa će ubaciti mode s pogledom iz prvog lica u Street Fighter 2.

posebni Street Fighter 2

Dvadeset i šest godina nakon originalnog izlaska i nekoliko tisuća (dobro, ne baš tisuća) prerada, Street Fighter 2 će dobiti ekskluzivnu verziju za Nintendo Switch i ponovno uključiti neke nove stvari u igru. Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers jučer je dobio trailer i na jednu sekundu na 2:08 u priloženom videu možete vidjeti gameplay iz prvog lica.

Objava na službenoj stranici potvrđuje da stižu sasvim novi singleplayer i multiplayer modeovi, dva “nova” lika, mogućnost izbora originalne grafike ili HD tekstura i posebne mogućnosti Switcha poput izazivanja slučajnih prolaznika na ulici ako im uspijete objasniti da su kontroleri odvojivi.

Također, ako napregnete oči i pogledate naslovnu fotografiju, vidjet ćete da najniža slika na poleđini igrine kutije pokazuje taj mode iz prvog lica i na njoj piše “Unleash! Hadoken!”, s time da je “do” napisano na engleskom što implicira da ćemo mi zaista činiti Hadoken, kužite foru. Zanimljivo, ali nas više zanima prednja strana kutije da vidimo kako im je na nju stao naslov od šest riječi.

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • RenTheShiba

    14.02.2017 - 21:34

    OMGG

  • SemirTheChosen

    14.02.2017 - 23:40

    Street Fighter u VR-u ili pak iz prvog lica? Sve u svemu izgleda inovativno!

  • Hrv4tin4

    15.02.2017 - 07:53

    Meni je ovo neigrivo… Po ovom traileru to trzanje starih igara, vrlo loš framerate… Pa mogli su toliko staru igru učiniti fluidnom, a ne da se doslovno vidi kako nedostaju kretnje likova i njihovi udarci…

    Još jedno pucanje na nostalgiju i računanje na fanove kako bi pobrali lovu… Meni je bilo muka u full screenu samo gledati ovaj trailer, a kamo li da bi danas tako nešto zaigrao.

    • rotkvica45

      @Hrv4tin4, 15.02.2017 - 11:23

      Istina, nakon udarca sve se zamrzne.

  • Mixa

    15.02.2017 - 14:35

    Mislim da ce, mozda, samo specijalni udarci biti iz prvog lica. Na primer, Hadouken. Verovatno ce sve drugo ostati u 2D-u, jer cisto sumnjam da ce eksperimentisati i napraviti tabacinu u prvom licu.

  • goto10

    15.02.2017 - 14:49

    WTF, pa koliko ovih SF2 igri ima?

    PS.
    izgleda da ce ovaj Switch biti poprilican hit.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?