HCL.HR

Taktički FPS Ready or Not želi biti vaš novi Rainbow Six

Zoran Žalac 09.05.2017.   •   8 komentara


Novi razvojni tim Void Interactive predstavio je svoj prvi projekt pod nazivom Ready or Not. Radi se o taktičkoj pucačini po uzoru na Rainbow Six te SWAT serijale.

ready-or-not

Rainbow Six Siege trenutno je najbolji moderni primjerak u žanru taktičkog napucavanja iz prvog lica. Međutim, ubuduće neće biti tako jer novi razvojni tim Void Interactive smatra kako bi tržištu dobro došla alternativa, odnosno konkurencija. Ime joj je Ready or Not, a riječ je o igri u kojoj ćemo voditi elitnu SWAT jedinicu i rješavati napete situacije u skučenim prostorima.

Igra će sadržavati singleplayer kampanju te kompetitivne i kooperativne multiplayer modove za do osam igrača. Developer cilja na realističan prikaz intervencija SWAT-a, što znači da ćemo vidjeti neke zgodne novitete u žanru poput korištenja suzavaca ili elektrošokera, imat ćemo fazu razvijanja strategije, potpunu kontrolu nad brzinom otvaranja vrata te mogućnost određivanja pod kolikim stupnjem ćemo viriti iz zaklona.

Spominje se još i simuliranje ozljeda ovisno o tome gdje je igrač pogođen. Primjerice, ako dobije pogodak u nogu, kretanje će mu biti usporeno. Ostaje za vidjeti može li nedokazani tim ostvariti tu ambicioznu viziju, jer za sada je sve na riječima, a prvi trailer ne otkriva kadrove gameplayja. Spremni ili ne, Ready or Not stiže na PC, ne zna se još kojeg datuma.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • BudzolA

    09.05.2017 - 11:03

    Ako će biti po uzoru na S.W.A.T. onda bi svakako morala biti jedna od jačih taktičkih FPS-ova, stim da na igri radi developer koji se baš i ne ističe…

  • Darcoolio

    09.05.2017 - 11:20

    Kad se onaj lik tresao kao epileptičar i otvorili posle ona vrata, učinilo mi se da sam video zombije.

    • darijoman

      @Darcoolio, 09.05.2017 - 11:40

      Da i meni je se učinilo kao da su zombiji a zapravo su izmučeni ljudi kao taoci

  • d1cme

    09.05.2017 - 11:57

    A ne može ovo biti novi Rainbow Six, vec SWAT :). Na sluzbenoj stranici su se pohvalili dizajnom non-lethal oruzja. Sad mi se bas igra SWAT4 lul

  • oetam

    09.05.2017 - 12:02

    Rainbow six siege je dobro napravljena igra, samo što mi fali puno dodataka za oružje, previše mi je jednostavna. Pre mali broj oružja, premali broj attachment-a na oružjima, skinovi im nisu nešto lijepi, vidi se da si nisu dali truda. Ima još bugova, UI im je spor i svaki čas šteka. Ali što se tiće same igrivosti i mapa je OK, i to je to. Nadam se da će netko makar kopirao rainbow six siege napraviti puno bolji posao i dati si više truda u detalje.

    • sedf

      @oetam, 25.08.2017 - 17:24

      To oko dodataka za oruzije,i ali broj oruzija to mi je bonus,i bez koplikovani naziva oruzija,to mi je bonus.

  • MoGaming

    09.05.2017 - 14:09

    Bilo bi odlično kad bi bio pravo taktički kao swat i da fokus bude na što manje pucanja a što više planiranja jer to je realnost.

  • sedf

    09.05.2017 - 14:33

    Nadam se da će inati odliču singplerej kampanju i najbolji multiplejer.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?