HCL.HR

Tales of Zestiria stiže na naše područje u listopadu

Stjepan Fikter 13.06.2015.   •   1 komentara


Nakon PS3 verzije koja izašla početkom godine u Japanu, Bandai Namco otkriva da Zestiria stiže na naše prostore 16. listopada za PS3 i PS4, a od 20. listopada bit će dostupna i za PC.

Tales of serijal može se pohvaliti popriličnim brojem nastavaka, a posljednji od njih, Tales of Zestiria, najavljen prilikom 20. godišnjice serijala, stiže ove jeseni na Stari kontinent. Zestiria je ugledala svijetlo dana još ovog siječnja u Japanu i to samo na PlayStation 3 konzoli, te je s prvobitnom najavom trebala samo u toj verziji biti dostupna i na zapadnome tržištu. No, Bandai Namco, na našu radost, mijenja prvobitni plan te će od 16. listopada igra biti dostupna i za PlayStation 4, a četiri dana kasnije stiže i na osobna računala putem Steama.

Osim, naravno, nove radnje, Tales of Zestiria stiže i s ponešto promijenjenim real-time borbenim sistemom koji će sada biti brži. Uz to, budući da se Sorey može spojiti sa Seraphimom, otvara se mogućnost kreiranja novih elementarnih napada – što u prijevodu znači i nove combo vještine u borbi. Da vidite što će vas dočekati ovoga listopada, provjerite novi trailer.

Komentari (1)

  • Vegeta123

    13.06.2015 - 14:25

    Na komp ce doci, e tooo :))))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?