HCL.HR

Tanoa je novi teren za Armu 3

Stjepan Fikter 13.06.2015.   •   0 komentara


Osoba zadužena za ažuriranje web stranica Arme 3 izgleda da je umjesto ‘spremi’, kliknula ‘objavi’ i ranije nego što je planirano, predstavila novu mapu čija je premijera bila zakazana za E3.

Bohemia Interactive i ove godine sudjelovat će na E3 sajmu gdje su planirali predstaviti novu mapu za Armu 3, ali detalji su procurili ranije nego što je trebalo. Naime, netko unutar studija malo se zaletio i ranije od planiranog na blogu objavio prve detalje o Tanoi, arhipelagu u južnom Pacifiku čiji se teren proteže na 100 kvadratnih kilometara. Uvidjevši pogrešku, objava na blogu je odmah uklonjena, kao i YouTube video, no ne prije nego su fanovi uspjeli baciti pogled.

Saznali smo tako da je Tanoa jedan od mnogih otoka koji zajedno tvore Horizon Islands, nezavisnu otočnu naciju čija je povijest vezana za istok i zapad. Prije nego što su marinci oslobodili otoke 1944. godine, to područje služilo je kao baza Japanskog carstva što će se moći vidjeti u obliku sada raspadnutih aviona i vjerojatno bunkera koji se nalaze u šumovitom području.

Ovo je prvi put da Bohemia odlazi na južni Pacifik s Arma serijalom budući da smo prije ove mape ratovali po Mediteranu, istočnoj Europi i Bliskome istoku. Za više materijala, morat ćemo sačekati E3 sajam kada bi trebali dobiti video prikaz Taone.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?