HCL.HR

Team Fortress 2 Hrvatska portal je gotov

Igor Belan 28.12.2008.   •   0 komentara   •   HCL objave


Konačno je sve gotovo oko našega TF2 portala…

Ako nas redovito pratite sigurno ste i upućeni u našu inicijativu stvaranja gamerskih community portala za neke igre, na kojima bi se okupljali gameri, razmjenjivali iskustva oko tih određenih igara i svi zajedno igrali. Kao prvi community portal takve vrste započeli smo prije više od mjesec dana rad na Team Fortress 2 community portalu i forumu. Danas vam s iznimnim zadovoljstvom možemo reći kako je naš TF2 community portal napokon dovršen te je krenuo sa radom.

Hrvatski Team Fortress 2 community portal nalazi se na adresi – www.teamfortress.hcl.hr te na njemu trenutno mozete naći nekoliko prilično korisnih članaka kako za početnike tako i za one iskusnije u Team Fortressu 2. Osim toga truditi ćemo se redovito ažurirati portal novim vijestima vezanima uz Valve, Steam i naravno samu igru Team Fortress 2, a tu su i kategorije za TF2 igrače i klanove gdje ćemo pokušati skupiti informacije o svim igračima i klanovima koji se bave ovom igrom na jednom mjestu.

Nadamo se da vam se svidja što smo učinili, a ako ste pasionirani gamer neke druge igre i imate barem nešto iskustva sa web-om javite nam se i mogli bi napraviti i community za neku drugu igru na našemu serveru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?