HCL.HR

Tearaway Unfolded stiže na PlayStation 4

Stjepan Fikter 13.08.2014.   •   0 komentara


Vita verzija Tearawaya iskorištavala je sve posebnosti te handheld platforme, a Tearaway Unfolded za PS4 iskorištavat će prednosti DualShocka 4 za probijanje četvrtoga zida.

Iz Media Molecula otkrili su kako će simpatični dostavljači iz Tearawaya obavljati svoj posao i na PlayStationu 4 pod nazivom Tearaway Unfolded. Jedna od najvećih prednosti ovog naslova na Viti bilo je korištenje svih posebnosti hardvera te konzole, no developeri su svjesni toga pa su za PS4 verziju prilagodili igru za DualShock 4 da probiju četvrti zid.

Kontroler će tako pomoći za stvaranje vjetra pomoću touchpada, a light bar će se u kombinaciji s PlayStation kamerom koristiti kao svjetiljka uz čiju će se pomoć moći uzgajati biljke, buditi likove i naravno osvjetljavati prostor.

Dostavljač kojeg ćemo kontrolirati u igri također će imati mogućnost da baci predmet iz televizora unutar PS4 kontrolera što će izazvati zujanje (kroz kontrolerov zvučnik) i prikladno vibriranje u rukama. Unutar igre će se naći i nova područja, a vrtjet će se u 1080p rezoluciji dok će developeri pokušati osigurati 60 sličica u sekundi za izlazak igre. Kako će to izgledati na PlayStationu 4, pogledajte u priloženom traileru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?