HCL.HR

Tehnologija iz Deus Ex: Human Revolutiona shvaćena ozbiljno u britanskom The Sunu

Renato Pedišić 17.10.2013.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Tehnologija Sarif Industriesa iz Deus Ex: Human Revolutiona shvaćena je kao sasvim ozbiljna i postojeća stvar u britanskim novinama The Sun.

Britanski The Sun napravio je veliki gaf u svojoj priči o napretku tehnologije na području kibernetskih proteza jer je među inovativne proizvode i proizvođače smjestio “američki Sarif Industries” i njihovu očnu augmentaciju.

Deus Ex Sarif

Sarif Industries je inače fiktivna tvrtka unutar Deus Ex univerzuma koja se pojavljuje u igri Deus Ex: Human Revolutionu iz 2011. godine, a čije bi Director’s Cut izdanje za Mac, PC, PlayStation 3, Wii U i Xbox 360 trebalo izaći do kraja ovog mjeseca. Upravo tako skori izlazak te potpune edicije igre potiče nas da se priupitamo je li ovaj gaf The Suna slučajan ili je pak dio nekakve složene reklamne kampanje koju provodi Square Enix, izdavač igre.

Bilo kako bilo, nama se Deus Ex: Human Revolution jako svidio, a sve njegove svijetle strane možete provjeriti u našoj video recenziji koju prilažemo ispod za slučaj da vam je promakla.

Komentari (3)

  • Apocalypse4987

    17.10.2013 - 14:13

    aj, nadam se da, iako je fiktivno, da će ubrzo izać kakvi valjani prototip, milijunima bi olakšalo živote. IZašlo bi to i prije da nema lokalnih dušebrižnika i tehnofoba

    • SuperSaiyan86

      @Apocalypse4987, 17.10.2013 - 22:44

      Olakšalo ili zagorčalo? 🙂 Pogledaj film Repomen, nije to tako jednostavno kak mislis 🙂

  • Apocalypse4987

    18.10.2013 - 04:42

    pa normalna stvar, i danas se sve plaća, samo šta u filmu barem koristiš implante neko vrijeme, dok ti na silu ne uklone. A pogledaj danas cijene medicinske opreme, nisu baš za šire mase, pa eto ljudi se snalaze

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?