HCL.HR

Tekken 7 ugostit će dva borca iz drugih igara

Zoran Žalac 16.03.2017.   •   3 komentara


Bandai Namco otkrio je planove oko dodatnog sadržaja za Tekken 7, a time i informaciju da će se našminkanoj i nabildanoj postavi boraca pridružiti dva lika iz drugih igara.

tekken 7 akuma

Jedan dio postave boraca iz Tekkena svojedobno je gostovao u Street Fighter X Tekken igri, no gostovanja drugih likova u Tekken igrama bila su vrlo rijetka. Točnije rečeno, samo je mali zmaj Gon u Tekken 3 nastupao kao gostujući lik, dok je za Tekken 7 gostovanje potvrdio Akuma iz Street Fightera. No, Akuma neće biti jedini gost u igri nego će mu se pridružiti još dva borca.

Nije poznato koji će to borci biti, niti iz kojih igara, ali se zna da će oni biti dio naknadnog sadržaja koji će se vjerojatno plaćati. Prvi komad DLC paketa za Tekken 7 stiže već na ljeto i donosi novi mod te 50 dodatnih kostima (mljac!). Drugi komad stiže na zimu i u sklopu njega će se pojaviti ekskluzivni lik iz druge igre. U proljeće 2018. Tekken 7 dobit će još jednog dodatnog borca iz neke igre.

Kako su DLC sadržaji najavljeni za sve verzije igara (PC, PS4, XBO), za očekivati je da se ne radi o likovima iz ekskluzivnih serijala pa već sada možemo prekrižiti Kratosa, Master Chiefa i slične.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Valmorph

    16.03.2017 - 16:34

    I taj Tekken je isto dok***** sa svojim bezidejnim nastavcima kao i NFS. Završi ispranu franšizu, kreni s novim projektom na staroj slavi i zgrni tri puta više novca i pritom zadrži postojeće fanove – puno bolja koncepcija.

    • l)oolvl

      @Valmorph, 17.03.2017 - 20:55

      ma, ima još života u Tekkenu, samo da se pronađu… možda im uspije s novim nastavkom

  • josipk

    16.03.2017 - 17:29

    jedva cekam da izade

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?