HCL.HR

Lee Chaolan spreman je za okršaj u Tekkenu 7

Gregor Stojev 17.08.2016.   •   3 komentara


Lee Chaolan i njegova druga ličnost Violet novim su trailerom otkriveni za nadolazeću tučnjavu Tekken 7.

tekken7-lee

Bandai Namco nam s trenutnog Gamescoma potvrđuje kako će dugogodišnji članovi Tekken ansambla – Lee Chaolan i njegova druga ličnost – Violet, biti dostupni igračima i za nadolazeći Tekken 7. Prisjetimo se, Lee je posvojen u obitelj Mishima kako bi bio rival Heihachijevom sinu Kazuyi. Kao takav imali su isti odgoj te tako stekli i slične vještine, i naravno dijelili nasljedstvo. Kada je Lee iz nepoznatih razloga izbačen iz korporacije Zaibatsu, osnovao je Violet Systems – tehnološku korporaciju s fokusom na razvoj ljudskih robota.

Ubrzo nakon svega toga, na svjetsku pozornicu upetljali su se Heihachijeva Zaibatsu i Kazuyina osobna G korporacija. Dok su građani neodlučni koga podupirati, Lee-jeva mržnja prema obojici skrenula ga je na malo drugačiji put, potajno se pridružiti Larsu Alexanderssonu ne bi li konačno ostvario svoju osvetu. Kako će točno ova priča završiti saznat ćemo tek kada napokon odigramo Tekken 7.

Osim Leejeve osobne priče, Bandai Namco također nam je izdvojio par detalja o sveobuhvatnom story modu. Osim što će cijela stvar potrajati nekoliko sati, na raspolaganju će biti i nekoliko izbornih odlomaka. Uz mogućnost igranja priče obitelji Mishime, drugi likovi izvan klana također će vam ponuditi svoju perspektivu, poput novog Claudia Serafina i njegove grupe egzorcista, no to je priča za neki drugi dan.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • Sick Individual

    17.08.2016 - 20:26

    Samo Hwoarang <3 ali i Lee je ok

  • FFORI

    17.08.2016 - 21:27

    Hwoarang i Eddie (ako ga stave), iako se nadam da će grafika biti malo bolja 😀

    • hrga007

      @FFORI, 17.08.2016 - 22:47

      prvi najdrazi, a drugi je op as fuck u usporedbi sa svim ostalima, osim christie naravno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?