HCL.HR

Tekken 7 najavljen za PS4, slavi 20 godina serijala uz novi trailer

Igor Belan 27.10.2015.   •   4 komentara


Katsuhiro Harada došao je na Sonyjevu pozornicu usred Paris Games Week sajma kako bi najavio da će Tekken 7 izaći na konzole, a ponio je i novi trailer koji slavi 20 godina serijala.

Tijekom upravo završene PlayStation konferencije usred Paris Games Weeka, Katsuhiro Harada popeo se na Sonyjevu pozornicu najaviti kako će Tekken 7 izaći za PlayStation 4. Prikazan je tada i potpuno novi trailer koji se osvrće na prijašnje Tekken igre, slaveći 20 godina ovog poznatog serijala borilačkih igara.

Tekken 7 inače postoji već neko vrijeme – od 3. mjeseca ove godine dostupan je ekskluzivno u Japanu i to samo na arkadnim mašinama. Ranije ovog mjeseca šuškalo se kako će najava verzije za konzole aktualne generacije doći uskoro te da će konzolaška izdanja biti dostupna 2016. godine. Nažalost, o datumu izlaska danas se nije govorilo ništa službeno. Potvrđeno je i da će igra podržavati PlayStation VR – ne znamo kako će jedna ovakva tučnjava funkcionirati s VR kacigom na glavi, ali bojimo se da bi moglo boljeti.

Bilo bi bezobrazno da su to učinili na Sonyjevoj pozornici, no izdavač Bandai Namco potvrdio je naknadno da će igra izaći i na Xbox One konzolu. Doduše, PlayStation 4 će dobiti neku vrstu ekskluzivnog sadržaja.

Komentari (4)

  • hrga007

    27.10.2015 - 20:25

    šteta, ovo bi se dobro prodavalo i na pcu

  • l)oolvl

    27.10.2015 - 22:11

    otkad se Namco spojio sa Bandaiem, dosta su pološili Tekkeni. Čak i ovaj trailer je iz nekog razloga ultra-trash stil. A bio mi je nekad omiljena tučnjava.

  • trulex

    27.10.2015 - 23:22

    čuveni teken 3 je otac svih tekena, ni jedan mu do koljena nije.

  • shepard-fan

    @shepard-fan, 27.10.2015 - 23:05

    Igra moje mladosti ali piše Multiplatform

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?