HCL.HR

Konzolaška verzija Tekkena 7 privukla više od dva milijuna igrača

Petra Rukav 11.10.2017.   •   2 komentara


Tekken 7 dobro je prihvaćen od strane kritičara, a izgleda da mu ni prodaja nije ništa slabija. Nakon četiri mjeseca prodan je u više od dva milijuna primjeraka.

tekken 7 akuma

Tekken 7 izašao je početkom šestog mjeseca tekuće godine, a u nekoliko mjeseci uspio je privući 1,66 milijuna igrača. Dobra prodaja usrećila je Bandai Namco pošto se zavidnom brzinom približavala njegovom ciljanom rezultatu od 2,1 milijuna prodanih primjeraka do kraja godine, a osobito ga je oduševila vijest da je isti cilj ostvaren tri mjeseca ranije od očekivanog.

Naime, redatelj serijala Katsuhiro Harada je ranije na svom Twitter računu potvrdio da je u roku od četiri mjeseca, odnosno od početka šestog do kraja devetog, prodano više od dva milijuna primjeraka sedmog dijela japanske tabačine. Međutim, navedena brojka odnosi se samo na PlayStation 4 i Xbox One što znači da Harada u svoj konačni izračun nije dodao više od 300 tisuća prodanih kopija na Steamu.

U svakom slučaju to je i dalje bolji rezultat od onoga kojeg je postigao njegov glavni konkurent Street Fighter 5, koji se ni nakon godine dana nije uspio približiti toj brojci. Povrh toga, ova novost ukazuje da se serijalu odista vraća borbeni duh, napose kada usporedimo da je Tekken 6 u roku od sedam mjeseci prodan tek u 1,8 milijuna primjeraka.

Komentari (2)

  • Shadow king

    11.10.2017 - 19:19

    Neke igre su jednostavno bolje na konzolama

  • Goran1234

    11.10.2017 - 21:15

    Glavni konkurent Street Fighter V, mislim da je Tekken davno prešišao Street Fighter,meni su nakon Street Fighter 2 verzija,ovi novi izgubili tu čar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?