HCL.HR

Telltale Games ostao bez svog šefa

Zoran Žalac 17.03.2017.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Voditelj i suosnivač studija Telltale Games odlučio je napustiti svoju poziciju nakon dvije godine rada i posvetiti se novim projektima.

guardians-of-the-galaxy

Unazad pet godina studiju Telltale Games cvjetaju ruže na poslovnom planu. Tvrtka je postala vodeća u proizvodnji interaktivnih avantura i adaptiranju popularnih franšiza u videoigre. Međutim, taj uspjeh nije zadržao Kevina Brunera, suosnivača studija i čovjek na čelnoj poziciji Telltale Gamesa. Bruner je, naime, ovoga tjedna podnio ostavku i svojom voljom odlazi iz tima.

„Agresivno smo rasli od osnutka i sada je Telltale veći nego što sam ikada sanjao da će biti. Postoje mnoge moguće budućnosti za Telltale, i sve su uzbudljive i izazovne. Došlo je vrijeme da vođenje prepustim nekome tko Telltale može bolje odvesti na sljedeću razinu i realizirati sav potencijal koji je u tvrtki prisutan.“ – poručio je Bruner.

Iako odlazi iz tvrtke, Bruner će ipak ostati u upravi Telltalea i još će neko vrijeme imati glas koji će određivati čime će se tvrtka baviti u budućnosti. Funkciju predsjednika i voditelja tvrtke preuzet će Dan Connors koji je tu ulogu obnašao do 2015. godine.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?