HCL.HR

Telltaleov Game of Thrones neće biti prednastavak

Renato Pedišić 26.03.2014.   •   2 komentara


Telltale Games, poznati proizvođač avantura kao što su The Wolf Among us i The Walking Dead, najavio je kako njihova adaptacija Game of Thronesa neće biti prednastavak poznatom serijalu.

Dan Connors, CEO Telltale Gamesa, studija zaslužnog za hit avanture kao što su The Wolf Among us, The Walking Dead te Back to the Future: The Game, potvrdio je kako će se njihova adaptacija Game of Thronesa odvijati u isto vrijeme kada i poznati knjiški, odnosno TV serijal. Connors je za Digital Trends izjavio:

“[Game of Thrones avantura] nije prednastavak. Serija nam je ponudila vrijeme odvijanja, ali svijet je golem. Toliko se toga u njemu događa i toliko je bogat. Svaka odluka koju kralj Joffrey napravi utječe na toliko mnogo ljudi. Svaki mikrokozmos u tom svijetu, gledajući na to kako donesene odluke utječu na ljude, odražava cijelu stvar. Serija radi dobar posao interpretacije djela Georgea R.R. Martina, a njegov opus nudi širok rječnik znanja o tome kakva je franšiza zapravo. Zbilja je sjajno sjesti i reći: ‘Koje je naše mjesto u ovome svijetu? Tko smo mi u ovome svijetu?’ dok svijet nudi toliko mnogo prostora za istraživanje.”

Znače li ove riječi Dana Connorsa da nas očekuje neka sasvim sporedna radnja u svijetu Pjesme Leda i Vatre ili su to samo riječi dobro smišljene da se počnemo neopravdano nadati nečemu višem od puke igrive interpretacije već viđenog?

Datum izlaska igre još nije potvrđen, ali dodatne informacije se nadamo saznati u bližoj budućnosti.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?