HCL.HR

Telltaleov Game of Thrones potvrđen za drugu sezonu

Zoran Žalac 21.11.2015.   •   2 komentara


Iako je već ranije bilo poznato kako će Telltale duže godina surađivati s kućom HBO na adaptacijama Game of Thrones franšize, sada je službeno potvrđeno kako ćemo vidjeti i drugu sezonu epizodne igre.

Game of Thrones ovoga je tjedna zaključio svoje prvo poglavlje iliti debitantsku sezonu sa šestom epizodom unutar godinu dana. Način na koji je sezona završena dao je naslutiti kako je dobar dio priče ostavljen za buduća izdanja, a ubrzo nam je stigla i službena potvrda da je uistinu tako i da će tih izdanja doista biti.

Iako smo od početka znali kako će Telltale i HBO imati višegodišnji partnerski odnos, reakcije na Game of Thrones epizode neke je možda ostavio skeptičnima i naveo na razmišljanje hoće li to partnerstvo zaista potrajati. Fanovi će se složiti kako Game of Thrones nije najbolji Telltaleov uradak, pogotovo pokraj kultnog The Walking Deada ili odličnog Tales from the Borderlandsa. Svejedno, priča je već u startu bila zamišljena tako da postavi pozornicu za drugu sezonu, poručuju iz Telltalea.

Potvrđeno je da se format za drugu sezonu neće mijenjati, tako da i ubuduće možemo očekivati igranje s više različitih likova tijekom epizoda. Doduše, na novu sezonu čekat ćemo najmanje godinu dana, a možda i više – na redu je The Walking Dead, a ne bismo se bunili ni da je na proizvodnoj traci još jedan The Wolf Among Us.

Komentari (2)

  • MataDok24

    22.11.2015 - 23:11

    Kad ce rezencija?

    • wyzard

      @MataDok24, 22.11.2015 - 23:48

      Idući mjesec bude, pomalo je gužva tradicionalno na kraju godine.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?