HCL.HR

Terraria: Otherworld odvodi serijal u alternativnu, mračniju dimenziju

Zoran Žalac 18.02.2015.   •   2 komentara


Prije nego dočekaju službeni nastavak, ljubitelji kopkanja u Terrariji imat će priliku upoznati mračniju dimenziju iste kroz spin-off naslov Terraria: Otherworld.

Terraria 2 je u razvoju već nekoliko godina i planira nadograditi uspješnu formulu svog prethodnika koji je skupio zavidnu bazu poklonika kao jeftinija i pristupačnija alternativa Minecraftu. No kako doznajemo, osim nastavka u razvoju je trenutno i spin-off naslov zvan Terraria: Otherworld.

Otherworld donosi novi zaplet mehanikama u Terrariji – igrače se stavlja u svijet kojega je zahvatilo koruptivno zlo, a njihov zadatak bit će vratiti taj svijet u izvorno stanje. Kako izgleda nova, mračna dimenzija Terrarije, provjerite u sljedećem traileru.

O datumu izlaska i platformama nije bilo riječi, no više o igri trebali bismo doznati na ovogodišnjem GDC-u koji će se održati početkom idućeg mjeseca.

Komentari (2)

  • MoGaming

    18.02.2015 - 14:14

    pohvale za tim,da se bar hoće završit onaj starbound,puno mi je bolji od terrarie al nece nikad izac iz alpha faze 🙁

    • Neurotic

      @MoGaming, 18.02.2015 - 14:40

      Kako misliš, nikad neće izaći iz alpha faze? Tim koji radi na Starboundu se ozbiljno prihvatio posla u zadnjih par mjeseci. Već jedan kvalitetan, stabilan update je vani i po svem sudeć, bit će toga još. Starbound je živ, pogledaj im sajt malo. 🙂

      A što se ovog news posta tiče… Ne očekivah ovo od tima, ali svejedno mi je drago. Valjda im je zato malo sporiji rad na novom Terraria updateu. Nažalost, za one koji se raduju 1.3 kao i ja – loše vijesti. Navodno update neće ići live ni u veljači, a ni u ožujku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?