HCL.HR

Terry May Cry…

Matej Majcenović 08.02.2008.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Novi izbornik Engleske nogometne reprezentacije, Fabio Capello, dao je svojim igračima određena pravila kojih se moraju pridržavati ukoliko uopće žele konkurirati za prvu momčad.

Novi izbornik Engleske nogometne reprezentacije, Fabio Capello, dao je svojim igračima određena pravila kojih se moraju pridržavati ukoliko uopće žele konkurirati za prvu momčad. Prvo i jedino pravilo koje zanima gamere je zabrana PlayStation konzola u hotelskim sobama. Autor teksta objavljenog u engleskom Daily Mail-u, ovaj potez smatra totalnim promašajem. ”PlayStation nikad nije bio problem našim nogometašima, u tome smo bili dobri. Da je Steve McClaren mogao pronaći način da Hrvatsku reprezentaciju izazove na partiju Donkey Kong-a, Engleska bi možda i imala šanse. Zabrana ”gadgeta”? Velika pogreška.” Baš nas zanima hoće li se naći neki pametnjaković koji će u svoju sobu staviti X360 konzolu pod izlikom da se ne radi o ”PlayStationu”.

Komentari (4)

  • Seengeer

    08.02.2008 - 12:36

    Može staviti i Wii 🙂

  • Dodo

    08.02.2008 - 12:43

    wii je za djecu :/

  • Under

    08.02.2008 - 13:08

    Capell oje X boxaš, i svjestan je činjenice da su mu nogometaši Sony fenbojevi, pa je malo zlouporabio svoju poziciju. Sve je to urota.

  • Duksy

    09.02.2008 - 14:32

    Microsoft plaća berluskonija. 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?