HCL.HR

The Amazing Spider-Man Wii U verzija dobila datum izlaska

Stjepan Fikter 17.02.2013.   •   0 komentara


Vlasnici nove Nintendove konzole s The Amazing Spider-Man Ultimate Editionom moći će se zabavljati od 8. ožujka, kada igra stiže s četiri komada DLC-a te ekskluzivnim Wii U mogućnostima.

Activision i Marvel Entertainment otkrili su datum izlaska europske Wii U verzije igre The Amazing Spider-Man Ultimate Edition. Tako smo saznali da će se igra na policama trgovina pojaviti osmoga ožujka.

Wii U verzija ne nosi ime The Amazing Spider-Man Ultimate Edition bez razloga. Naime, korisnici nove Nintendove konzole kupnjom igre dobivaju i četiri DLC paketa, a tu je i nekoliko ekskluzivnih mogućnosti koje pruža Wii U. DLC paketi uključuju: Stan Lee Adventure Pack, Lizard Rampage Pack, Rhino Challenge te Oscorp Search and Destroy Pack.

Dodatne Wii U mogućnosti uključuju transformaciju GamePada u Oscorp OsPhone, pomoću kojeg će se moći pristupiti Spideyevom mobitelu zbog prihvaćanja novih izazova, navigacije gradom i upravljanja nadogradnjama. Tu je i podrška za Off-TV play, funkciju pomoću koje se slika u bilo kojem trenutku tijekom igranja može prebaciti s velikoga TV ekrana na 6-inčni ekran Wii U GamePada i obrnuto.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?