HCL.HR

The Banner Saga 2 ipak odgođena

Juraj Bevandić 10.11.2015.   •   0 komentara


Nastavak fenomenalne The Banner Sage najavljen je ubrzo nakon uspjeha originala, ali čini se da ga nećemo dočekati ove godine kako je prvotno obećano.

The Banner Saga je početkom prošle godine pomalo neočekivano osvojila igrače diljem svijeta, a već krajem godine najavljena je trilogija, čiji je drugi nastavak trebao stići ove godine. Iako se 2015. pomalo bliži kraju, dvojci nema ni traga ni glasa, a sada doznajemo i zašto.

Nastavak je odgođen za iduću godinu, a očekujemo ga negdje u prvom kvartalu. No, čini se kako nema razloga za uzbunu, jer je razvojni studio Stoic na facebooku objavio kako se na igri radi punom parom te da sve zapravo ide po planu.

Osim novog nastavka, usporedno rade i na konzolaškim verzijama prve i druge igre. Razvoj se bliži kraju, a obećavaju posebno dorađene kontrole za konzole kako igre ne bi ostavljale dojam jednostavnih portova.

Dodaju također kako je u pripremi i tradicionalna društvena igra u istom univerzumu, ali na njoj radi MegaCon Games i razvoj toga ni na koji način ne usporava rad na nastavku i portovima. Doduše, mi se naravno nikada ne bunimo na dodatno poliranje igara – neka si oni slobodno uzmu vremena.

Jeste li vi igrali prvi dio The Banner Sage? Što biste doradili u nastavku?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?