HCL.HR

The Cat Lady recenzija

ToxarE 03.03.2013.   •   2 komentara   •   HCL objave


Nemamo običaj recenzirati indie avanture koje nam prolete ispod radara – i to još tri mjeseca nakon njihovog izlaska. No u slučaju igre The Cat Lady napravili smo iznimku. Pročitajte zašto.

The Cat Lady je čudna igra. Nije baš naročito zabavna, ali je u stanju ostati vam u mislima i kad prekinete s igranjem. Igra je to o depresiji, samoubojstvu, traženju razloga za život, psihopatima i borbi za nadu u sasvim neizglednim uvjetima za bolje sutra. A uz sve to još je i prilično mračna, krvava i jeziva.

U našoj recenziji dotičnog naslova otkrivamo vam na koji bi vam način The Cat Lady mogao promijeniti pogled na videoigru kao medij, pa svakako slijedite donji link i pročitajte kakve smo dojmove stekli igranjem ovog specifičnog indie ostvarenja.

RECENZIJA: The Cat Lady

Komentari (2)

  • Lepoglava

    04.03.2013 - 10:10

    Na preporuku HCL jučer sam kupio (9 ojra) i odigrao prva dva chaptera ludilo je igra, priča je bomba, a viš ne bi nikad čuo za nju da nisam tu vidijo na portalu.

  • Lepoglava

    11.03.2013 - 20:25

    Evo odigrao upravo, sry na double postu. igra je remek djelo. Trenutno igram Tomb Raider i Ni No Kuni (PS3), Crysis 3 (PC), Personu 4, Virtues last Reward (Vita) i Kingdom Hearts na 3ds, ali svi su morali pričekati. TCL je stvarno bomba, a ova cura mislim da se Frost preziva kaj daje glas glavnoj junakinji, zbog tog glasa bi je ozenio. Mozda da je malo visa produkcija bila bi avantura godine bez obzira kaj izlazi i The Walking dead najesen. Ali mozda bude iovak

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?